Stap 1. Uw tankpassen

Goed nieuws, u kunt al bijna tanken met uw nieuwe BP Komfort Tankpas. Als kleine ondernemer of ZZP-er biedt tanken bij BP u namelijk veel voordeel èn tijd op. U bestelt met BP Komfort maximaal 10 tankpassen. Heeft u meer dan 10 tankpassen nodig? Geen probleem, klik dan hier voor het aanvragen van de BP Plus Tankpas.

De onderstaande gegevens gaan over uw wagenpark. Vul het bedrag in Euro’s in wat u maximaal verwacht te tanken per maand met alle tankpassen. Als velden niet van toepassing zijn, vult u het getal 0 in.

Een BP Komfort Tankpas levert u de volgende voordelen op:

  • Korting (1) € 12,00 (2) (incl. BTW) per 100 liter bij alle BP tankstations in Nederland
  • Eén maandelijkse fiscus-proof factuur
  • 24/7 handige online services gebruiken

1De genoemde korting is van toepassing op de grootverbruikerslijstprijs. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken lager is dan deze grootverbruikerslijstprijs minus de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend. 2De korting is geldig op diesel, benzine, BP Ultimate en LPG bij alle tankstations van BP in Nederland.

De kosten van de BP Komfort Tankpas bedragen € 0,75 excl. BTW per tankpas per maand. De BP Komfort Tankpas wordt verstrekt na acceptatie van BP na een standaard credit check.

Alle velden zijn verplicht. Indien niet van toepassing, vult u dan a.u.b. het getal 0 in.

Bijv.: u tankt 3x per week voor €75 per tankbeurt, dat komt uit op €225 per week, vul dan 4x €225 = €900 in, gebaseerd op 1 tankpas.

Tankpassen