Stap 1. Uw tankpassen

U bent nog maar enkele stappen verwijderd van al het gemak en voordeel dat de BP Komfort Tankpas u als klant biedt! Via dit online aanmeldformulier meldt u zich eenvoudig aan als klant van BP. Voor u het weet is uw wagenpark beter op weg met de BP Komfort Tankpas!

Met BP Komfort heeft u de mogelijkheid om maximaal 10 tankpassen te bestellen. Heeft u meer dan 10 tankpassen nodig? Klik dan hier voor het aanvragen van de BP Plus Tankpas.

Voor de BP Komfort Tankpas gelden de volgende condities en voordelen:

  • Korting (1) € 10,00 (2) (incl. BTW) per 100 liter bij alle BP tankstations in Nederland
  • Geen borg, inschrijvingskosten of jaarbijdrage
  • Eén maandelijkse fiscus-proof factuur
  • Eenvoudige BP Online Services

1De genoemde korting is van toepassing op de grootverbruikerslijstprijs. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken lager is dan deze grootverbruikerslijstprijs minus de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend.

2De korting is geldig op diesel, benzine, BP Ultimate en LPG bij alle tankstations van BP in Nederland.

De kosten van de BP Komfort Tankpas bedragen € 0,75 excl. BTW per tankpas per maand. De BP Komfort Tankpas wordt verstrekt na acceptatie van BP na een standaard credit check.

1Deze korting is incl. BTW en is van toepassing op de grootverbruikerslijstprijs. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken lager is dan deze grootverbruikerslijstprijs minus de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend. De kosten van de BP Tankpas bedragen 0,75 cent excl. BTW per pas per maand. Hiermee krijgt u toegang tot BP Online Services. De BP Komfort Tankpas wordt verstrekt na acceptatie van BP na een standaard credit check.

Vul onderstaande gegevens in voor uw wagenpark. Vul bij wat u verwacht te tanken het bedrag in Euro’s in, dit is wat u verwacht maximaal te tanken per maand met al uw tankpassen tezamen.

Alle velden zijn verplicht. Indien niet van toepassing, vult u dan a.u.b. het getal 0 in.

Bijv.: u tankt 3x per week voor €75 per tankbeurt, dat komt uit op €225 per week, vul dan 4x €225 = €900 in, gebaseerd op 1 tankpas.

Tankpassen

Tankpas 1